2010. június 8., kedd

Sokminden :)

Tegnap letudtuk az utolsó szaknapot és term.tud órát suliban. Fafki azér hiányozni fog jövőre. Egész nap műhely takarítás, tárgy fotózás és punnyadás. Délután szereztem pár nyáriasabb cuccot mert valamiért már nem bírtam hosszú farmerban, pedig hát elég sok rajta a szakadás, szóval a légkondira panasz nem lehet :)
Vikivel beszéltünk meg szombatra programot, mivel végre hazaesek Sopronba is. Elvileg kibiciklizünk a Schattendorfi strandra pár doboz citromos Gösserrel, délután felé, ha már elviselhtőbb lesz a hőmérséklet lovagolunk egyet Ágfalván aztán irány vissza Sopron és valami buli. Hétfőn ismét vissza Pécs DomcsizniGergőzni aztán Fishing!!!!! :D

Tegnap este Sz.I.T. Evelein, Picúr, Pollackosok, Koppányék és sokan mások, késöbb Alex

-Jajjjjj a cipőm! Húúúúú KUTYA!!! De aranyos! Korcs?
- Igen..
-Húúúú akkor tud repülni! PRK! ((pécsi repülő kutya))

,,Vigyázz mingyár leharapja a kezed! De agressziv" X)
,, Nézd CICA! ^^ vagy kutya?! (o.O)"

Ma reggel bemásztam suliba nulladik órára, ami persze elmaradt, mert miért is ne (-.-)" Első órában ((amit némi csúszással bár, de megtartottak)) pedig biztossá vált a matek bukás. A rossz az egészben, hogy ezt tényleg magamnak köszönhetem és kivételesen nem tudok mást is hibáztatni, mivel a jegyeimen már a tanári jóindulat sem segíthetett. Tehát idézném szerett Szikrát: ,,Nyáron a diófa árnyékában pótolhatják a mulasztásaikat"

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése