2010. július 18., vasárnap

Ne ess pánikba!

Nah és a beígért folytatés, kicsit megkésve:

Hétfő:
Találkoztam Zsoltival, akivel (kiszámoltuk!) 6 hónapja levelezünk az iwiw-en (igen iwiw....). Az egyéb stresszeléseket Janival kapcsolatban inkább nem részletezem, mert utnna úgyis fölhív, hogy lecsesszen, hogy hülyeségeket irkálok. A lényeg, hogy volt krémtúró, Tisza part, kávé, citomos sör és sok-sok szaladgálás a melegben.
Egyszercsak megszületett az elhatározás, hogy nem megyek Bonyhádra. Jó akkor irány Pécs! Hívom Flórát:
-Sziiiiiija! Megyek PÉCSREEEEE!
- Öhm....azt tök jó....de...én Zánkán vagyok....
-(o.O) Akkor oda megyek :D
- Jó gyere, de vonat és busz csak holnap lesz...
-Nem baj, elindulok és majd megoldom :D

Ezen a ponton kezdődött az aggódás, hogy Kinga majd megoldja.

A feladatt adott:
El kell jutnom A pontból B pontba, C ponton keresztül, a lehető leghamarabb. Rendelkezésemre áll erre kb 5000 forint, egy lemerült mobiltelefon, egy lemerült laptop internet nélkül és a két szép szemem. Tegyünk hozzá, hogy már esteledik.

Feladat megoldás:
A pont: Szeged
B pont: Zánka
C pont: Budapest
+C/2 pont: Székesfehérvár

Indulj el a háromnegyed hetes gyorssal Pestre. Megérkezel oda 9kor. Juss el metróval és villamossal a Nyugati pu.-ból a déli pu.-ba. Keress egy random vonatot! (esetmben ez székesfehérvár felé ment). A vonaton bonts meg egy sört, sulykold magadba, hogy NE ESS PÁNIKBA! és közben reménykedj, hogy találsz egy restit nyitva ahol megvárhatos az első induló vonatot. Vagy végső elkeseredésedben motorozz egy random fésszel... fél 5kor szálj fel a Zánkai vonatra! Fél hétkor érkezz meg hulla fáradtan Zánkára, ahol barátnőd egy sörrel fogad, de még a random fész is utánnad motorozik Fehérvárról...

Feladat teljesítve röpke 12 óra alatt!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése